Serveerschaal - DO 12/09/2024

Creative objects for ceramic lovers

Met handopbouw klei zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Je eigen borden, kopjes, vazen, schalen, ovenschotels, objecten.

Tijdens deze workshop maken we één grote serveerschaal. Doorgaans werken we met witte of spikkelklei maar eens zin in iets anders? Geef het ons gerust mee! Aan jou de keuze en creativiteit!

Na de workshop word je schaal traag gedroogd en een eerste keer gebakken op 950° en vervolgens geglazuurd naar jouw kleur keuze en tenslotte hoog gebakken op 1250°.

Na ongeveer 4 weken is je werkstuk klaar en kan ze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Schoten.

Je schaal kan in de vaatwasser & microgolf en is geschikt voor voeding.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 8 personen gegeven.

Lesgever: Isabelle Ceusters

WAAR

Atelier Rosemary - Anton van de Veldelaan 14 - 2900 Schoten
(parkeergelegenheid op straat)

WANNEER

Donderdagavond 12 september 2024 van 19h30 - 22h00

PRIJS

Deze workshop kost 100,00 € per persoon.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking.

Hapje en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij Atelier Rosemary is je inschrijving voor onze workshops definitief zodra je een plaats reserveert. Mocht je onverwachts niet kunnen deelnemen aan de workshop, kun je iemand anders in jouw plaats sturen. Mocht het je niet lukken om een vervanger te vinden, dan zijn we genoodzaakt de kosten van de workshop in rekening te brengen. Voor maximale flexibiliteit bieden we de mogelijkheid om je workshop tot twee weken voor aanvang kosteloos te annuleren of te verzetten. We hopen op je begrip voor deze regeling en zien ernaar uit je te mogen verwelkomen bij een van onze creatieve sessies.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.

100,00 €