WINTER WONDERLAND

De kerstperiode komt er aan en daar zijn we helemaal klaar voor. De warmste tijd van het jaar vult onze thuis met lichtjes, de heerlijke geur van de kerstboom, een warm vuurtje en nog zo veel meer. Even onthaasten en tijd nemen voor familie en vrienden, dineren met de liefsten onder ons en uitkijken naar 2024. Het is tijd om je huis of kantoor in een warme, feestelijke sfeer te hullen en te genieten van de charme van het seizoen.

Maak een statement met onze handgemaakte kerstkransen. Perfect voor je voordeur of poort van je huis/kantoor. Bestel tijdig je kerstkrans, want onze voorraad is beperkt en ze gaan snel! 

Uiteraard ben je nog meer dan welkom om zelf nog wat leuke accessoires te maken tijdens onze limited kerstworkshops.

Nog op zoek naar dat perfecte, unieke cadeau voor onder de kerstboom, geef een belevingsbon cadeau. Een ervaring om te geven en een herinnering om te krijgen! 

XMAS for business & events - Wil je deze kerst iets bijzonder? Of het nu gaat om een event, een leuke workshop of teambuilding, de decoratie van je etalage/kantoor, of een kerstdiner met de mooiste bloemenstylings? Wij zorgen ervoor dat jouw kerst dit jaar schittert als nooit tevoren.

Contacteer ons vrijblijvend: hello@atelier-rosemary.be 

Jingle all the way ♡ We've got you covered