MEMORIES WITH YOUR BELOVED ONES.

Ben je op zoek naar een unieke ervaring waarbij creativiteit en gezelligheid centraal staan?

Waar je even kunt ontspannen aan de dagelijkse drukte en jezelf kunt verliezen in de kunst van het keramiek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We organiseren onze workshops in onze ateliers te Brasschaat of Schoten.

Of je nu wilt genieten van wat 'me-time', of een bijzondere ervaring wilt delen met vrienden, familie of collega's, onze privé workshops zijn dé gelegenheid om je creatieve vaardigheden te ontdekken of te verdiepen.

Waarom een privé workshop bij ons?

  • Kleine groepen

Onze workshops zijn beschikbaar voor groepen vanaf 2 personen overdag tijdens de week en vanaf 4 personen in de avond/weekend. We houden de groepen klein met een maximum van 10 personen om ervoor te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt qua begeleiding.

  • Persoonlijke aanpak

Bij ons krijg je de vrijheid om een workshop thema naar keuze te selecteren bij een privé workshop. Of je nu wilt experimenteren met specifieke technieken, bepaalde vormen of ontwerpen, wij staan klaar om je te begeleiden in jouw avontuur. Laat je zeker via Pinterest even inspireren!

Thema's: serveerschaal, ovenschotel, vaas, tapasbordjes, servies, tafeldecoratie, xmas keramiek, koffiekopjes, ...

  • Gezelligheid staat centraal

Onze workshops zijn niet alleen gericht op het leren en creëren, maar ook op het hebben van een geweldige tijd. In een relaxte en gezellige sfeer kun je genieten van het gezelschap van anderen terwijl je bezig bent met je eigen creatie. Of je nu beginner bent of al enige ervaring hebt met keramiek, bij ons ben je zeker welkom. Dus verzamel je vrienden, kies je thema, en kom samen met ons de wondere wereld van keramiek verkennen.

  • Democratische prijzen

vanaf 2p - €100 pp + eenmalige bakkost van €25 te verdelen over de aantal personen

vanaf 4p - €100pp + eenmalige bakkost van €50 te verdelen over de aantal personen

Mogelijke data avonden najaar 2023


September: 26/09

Oktober: 17/10 , 19/10

November: 9/11, 21/11

December: 19/12, 21/12, 27/12, 28/12

Doorheen de weekdagen hebben we dagelijks meer ruimte voor het inplannen van jouw workshop. Hiervoor neem je best even persoonlijk contact via mail of telefoon.


  • Reserveren of meer informatie?

Vervolledig onderstaand formulier en maak jouw boeking zorgeloos online.

Contacteer ons vrijblijvend via hello@atelier-rosemary.be of telefonisch  Isabelle 0496 61 74 78 of Veronik 0483 06 58 78.

Past geen enkele optie van de voorgestelde data hierboven?
Laat het ons weten zodat we samen naar een nieuwe mogelijkheid zoeken.
 

  • Betaling

Je kan de workshop voorafgaand of ter plaatse tijdens de workshop betalen. Betalen kan via Payconiq of cash. Indien je graag een factuur wenst graag meegeven bij online boeking in de notities samen met de facturatiegegevens.


Online boeken

Boek je privé workshop op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.