Boek je privé workshop vanaf 4 personen

Bekijk nieuwe data

Creative objects for ceramic lovers 

Met handopbouw klei zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Je eigen borden, kopjes, vazen, schalen, ovenschotels, objecten. Start maar met Pinterest om je te laten inspireren!

Aan jouw groepje de creativiteit om een eigen thema (1) uit te kiezen. Doorgaans werken we met witte of spikkelklei maar eens zin in iets anders? Geef het ons gerust mee! Aan jou de keuze en creativiteit!

Na de workshop worden je stuks traag gedroogd en een eerste keer gebakken op 950° en vervolgens geglazuurd naar jouw kleur keuze en tenslotte hoog gebakken op 1250°.

Na ongeveer 4 weken zijn je werkstukken klaar en kunnen ze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Brasschaat.

Alle serviesgoed kan in de vaatwasser en is geschikt voor voeding.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 8 personen gegeven.

WAAR

Atelier Rosemary - Baillet Latourlei 98 - 2930 Brasschaat

WANNEER

Workshops worden georganiseerd doorheen het ganse jaar en nemen steeds een duurtijd in van 2,5 uur. Bij de bestelling kan je de gewenste datum en timing selecteren. 

Wanneer één van de onderstaande data of timing niet past voor jullie groepje. Dan zoeken we samen naar een ander beschikbaar moment. Stuur ons een mailtje via hello@atelier-rosemary.be om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJS

Deze workshop kost 100,00 € per persoon plus een eenmalige bakkost van 50,00 € die je onder het aantal deelnemers van je groepje kan delen.

De bakkost wordt ter plaatse verrekend.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking.

Hapje en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De inschrijving is definitief wanneer je een plaats reserveert. Wanneer je door omstandigheden jammer genoeg niet kan komen mag je iemand anders sturen in jouw plaats. Er wordt echter geen geld teruggestort of een kosteloze annulatie aanvaard.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. 

Kies een variant:

Vanaf 450,00 €