Grote Ovenschotel - DI 12/11/2024

Een grote ovenschotel in terracotta klei, zelfgemaakt, tijdloos en uniek!

Met handopbouw klei zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Je eigen borden, kopjes, vazen, schalen, ovenschotels, objecten. Start maar met Pinterest om je te laten inspireren!

Tijdens deze workshop maken we met opbouw van worsten een eigen grote ovenschotel in terracottaklei. Je kan kiezen voor een grote ronde, ovale of organische vorm met of zonder handgreepjes. Haal je creativiteit en ideeën al maar boven! Onze ovenschotels kunnen geglazuurd worden in een kleur naar keuze: donkerblauw, aubergine, bruin, kersenrood, roze of olijfgroen.

Na de workshop wordt je schotel traag gedroogd en een eerste keer gebakken op 950° en vervolgens geglazuurd naar jouw kleur keuze en tenslotte hoog gebakken op 1250°.

Na ongeveer 4 weken is je werkstuk klaar en kan ze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Schoten.

Dit serviesgoed kan in de vaatwasser / oven en is uiteraard geschikt voor voeding.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 8 personen gegeven.

De workshop starten we op vanaf 4 inschrijvingen.

Lesgever: Isabelle Ceusters

WAAR

Atelier Rosemary - Anton van de Veldelaan 14 - 2900 Schoten
(parkeergelegenheid op straat)

WANNEER

Dinsdagavond 12 november 2024 - 19u30 tot 22u00.

PRIJS

100,00 € per persoon.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking.

Hapje en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij Atelier Rosemary is je inschrijving voor onze workshops definitief zodra je een plaats reserveert. Mocht je onverwachts niet kunnen deelnemen aan de workshop, kun je iemand anders in jouw plaats sturen. Mocht het je niet lukken om een vervanger te vinden, dan zijn we genoodzaakt de kosten van de workshop in rekening te brengen. Voor maximale flexibiliteit bieden we de mogelijkheid om je workshop tot twee weken voor aanvang kosteloos te annuleren of te verzetten. We hopen op je begrip voor deze regeling en zien ernaar uit je te mogen verwelkomen bij een van onze creatieve sessies.

100,00 €