EIGEN SERVIES - ZO 18/12/2022 VM

NIEUWE DATUM

Je eigen servies, stuk voor stuk unieke zelfgemaakte stuks!

Je krijgt een homp (spikkel)klei van ongeveer 2 kg en maakt gedurende 3 uur met behulp van verschillende mallen je eigen borden, schaaltjes, tapaskommetjes ... Aan jouw de keuze en creativiteit!

Na de workshop word je servies traag gedroogd en een eerste keer gebakken op 950° en vervolgens geglazuurd naar jouw keuze en tenslotte hoog gebakken op 1250°.

Na ongeveer 6-8 weken is je servies klaar en kan ze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Brasschaat

Alle serviesgoed kan in de vaatwasser en is geschikt voor voeding.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Lutgard Van Looy van Villa Iris. Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 8 personen gegeven.

WAAR

The Market (November Five), Scheldestraat 11, 2000 Antwerpen
Wij voorzien GRATIS parkeergelegenheid

WANNEER

Zondag 18 december 2022 van 10h00 tot 12h30

PRIJS

Deze workshop kost 100,00 €.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking.

Hapje en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze workshop start op vanaf 6 inschrijvingen. Bij minder inschrijvingen zullen we de workshop verplaatsen naar een later moment.

De inschrijving is definitief wanneer je een plaats reserveert. Wanneer je door omstandigheden jammer genoeg niet kan komen mag je iemand anders sturen in jouw plaats. Er wordt echter geen geld teruggestort of een kosteloze annulatie aanvaard.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. 

100,00 €