EIGEN SERVIES MET PAINTING - ZA 29/10/2022 VM

NIEUWE DATUM

Jouw servies met unieke creatieve touch!

Je krijgt een homp witte klei en gedurende 2,5 uur maken we met behulp van verschillende mallen je eigen kommen en bordjes. Aan jouw de keuze en creativiteit. Tijdens deze workshop heb je de tijd om maximaal 3 stuks te maken die we naar het einde van de workshop kunnen afwerken met beschilderingen naar keuze, abstract of een tekening die je altijd al wilde maken.

Na de workshop word je servies traag gedroogd en een eerste keer gebakken op 950° en vervolgens geglazuurd naar jouw keuze en tenslotte hoog gebakken op 1250°.

Na ongeveer 6-8 weken is je servies klaar en kan deze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Brasschaat.

Alle serviesgoed kan in de vaatwasser en is geschikt voor voeding.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Lutgard Van Looy van Villa Iris. Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 8 personen gegeven.

WAAR

The Market (November Five), Scheldestraat 11, 2000 Antwerpen
We voorzien GRATIS parkeergelegenheid

WANNEER

Zaterdag 29 oktober 2022 van 10h00 tot 12h30

PRIJS

Deze workshop kost 100,00 euro.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking.

Hapje en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze workshop start op vanaf 6 inschrijvingen. Bij minder inschrijvingen zullen we de workshop verplaatsen naar een later moment.

De inschrijving is definitief wanneer je een plaats reserveert. Wanneer je door omstandigheden jammer genoeg niet kan komen mag je iemand anders sturen in jouw plaats. Er wordt echter geen geld teruggestort of een kosteloze annulatie aanvaard.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. 

100,00 €