KERST DECORATIE IN PORSELEIN - ZA 19/11/2021 NM

XMAS EDITION - Nog 6 plaatsen

The most wonderful time of the year met een persoonlijke touch!

Je krijgt een homp papierporselein van ongeveer 2 kg en maakt gedurende 2,5 uur je eigen theelichthouders, kerstornamentjes, persoonlijke servietteringen of kleine labels om je kerstcadeaus origineel in te pakken. Jij kiest wat!

De theelichtjes worden gevormd rond een plastiek koker. Dun uitgerold porselein is na een hoogbak op 1250° transparant, dus heel geschikt voor theelichtjes. Je kan zelf je fantasie kwijt bij het decoreren door bv. takjes of kanten lapjes in te drukken of tekst met stempeltjes aan te brengen. De kerstornamentjes worden gemaakt met uitsteekvormpje.

Na de workshop worden je spullen traag gedroogd in het atelier en hooggebakken op 1250°.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Lutgard Van Looy van Villa Iris. Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 8 deelnemers gegeven.

Workshops worden opgestart vanaf 6 inschrijvingen.

WAAR

The Market (November Five), Scheldestraat 11, 2000 Antwerpen
We voorzien GRATIS parkeergelegenheid

WANNEER 

Zaterdag 19 november 2022 van 14h00 tot 16h30

PRIJS

Deze workshop kost € 100,00. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze workshop start op vanaf 6 inschrijvingen. Bij minder inschrijvingen zullen we de workshop verplaatsen naar een later moment.

De inschrijving is definitief wanneer je een plaats reserveert. Wanneer je door omstandigheden jammer genoeg niet kan komen mag je iemand anders sturen in jouw plaats. Er wordt echter geen geld teruggestort of een kosteloze annulatie aanvaard.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. 


100,00 €