KIDS KERAMIEK - ZA 21/04/2023 NM

Nog 6 plaatsen

Love you to the moon and back

Een moment dat je samen met je kind of kleinkind samen de mooiste herinneringen kan maken. Creatief aan de slag. Je zal verstelt staan van de bruisende ideeën. Maak samen unieke stuks van onschatbare waarde.

Jullie krijgen een homp spikkelklei en met behulp van verschillende mallen maken jullie eigen borden, schaaltjes, tapaskommetjes. Je kan afhankelijk van je werktempo kan je per persoon een 3 à 4 tal (grotere) stuks maken.

Alle serviesgoed kan in de vaatwasser en is geschikt voor voeding.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen. Voor kinderen adviseren we een leeftijd van 7 jaar gezien we 2u30 aan de slag zijn. Vanaf deze leeftijd zijn kids zelf in staat mooie werkjes te maken en kan je als ouder/grootouder ook een eigen werkplaats nemen.

Na ongeveer 4 weken zijn je werkstukken klaar en kunnen ze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Brasschaat.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 6 personen gegeven. De workshop start op bij 4 inschrijvingen.

(LET OP - je maakt een inschrijving voor kind én voor de +1)

WAAR

Atelier Rosemary - Baillet Latourlei 98 - 2930 Brasschaat

WANNEER

Zaterdag 21 april 2022 van 14h00 tot 16h30

PRIJS

Deze workshop kost 100,00 € per persoon.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking.

Hapje en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De inschrijving is definitief wanneer je een plaats reserveert. Wanneer je door omstandigheden jammer genoeg niet kan komen mag je iemand anders sturen in jouw plaats. Er wordt echter geen geld teruggestort of een kosteloze annulatie aanvaard.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.

100,00 €