KIDS SERVIES - ZO 28/08/2022 NM

Nieuw

Love you to the moon and back

Een moment dat je samen met je kind of kleinkind samen de mooiste herinneringen kan maken. Creatief aan de slag. Je zal verstelt staan van de bruisende ideeën. Maak samen unieke stuks van onschatbare waarde.

Jullie krijgen een homp spikkelklei en met behulp van verschillende mallen maken jullie eigen borden, schaaltjes, tapaskommetjes. Je kan afhankelijk van je werktempo kan je per persoon een 3 à 4 tal (grotere) stuks maken.

Na de workshop drogen we jullie servies traag en wordt het een eerste keer gebakken op 950° en vervolgens geglazuurd naar jouw keuze en tenslotte hoog gebakken op 1250°.

Na ongeveer 6-8 weken is je servies klaar en kan ze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Brasschaat.

Alle serviesgoed kan in de vaatwasser en is geschikt voor voeding.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Lutgard Van Looy van Villa Iris. Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 8 personen gegeven.

WAAR

The Market (November Five), Scheldestraat 11, 2000 Antwerpen
We voorzien GRATIS parkeergelegenheid

WANNEER

Zondag 28 augustus 2022 van 14h00 tot 16h30

PRIJS

Deze workshop kost 100,00 € per persoon.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking.

Hapje en drankje

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze workshop start op vanaf 6 inschrijvingen. Bij minder inschrijvingen zullen we de workshop verplaatsen naar een later moment.

De inschrijving is definitief wanneer je een plaats reserveert. Wanneer je door omstandigheden jammer genoeg niet kan komen mag je iemand anders sturen in jouw plaats. Er wordt echter geen geld teruggestort of een kosteloze annulatie aanvaard.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. 

100,00 €