Kids Keramiek - ZO 08/09/2024 VM

Niet in voorraad KIDS

Collecting creative memories

Eentje om samen met je kind of kleinkind creatief aan de slag te gaan en de mooiste herinneringen te maken.
Maak samen unieke stuks van onschatbare waarde.

Tijdens deze workshop heb je de mogelijkheid om allerlei leuke bordjes/kommetjes te maken en deze kan je naar wens versieren a.d.h.v. leuke figuurtjes of tekstjes.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen. Voor kinderen adviseren we een minimum leeftijd van 5 jaar aangezien we 1u30 aan de slag zijn.

Na maximaal 4 weken zijn je werkstukken klaar en kunnen ze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Schoten.

Opgelet, de plaatsen zijn gelimiteerd!
Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 5 kindjes gegeven. De workshop start op bij 3 inschrijvingen.

WAAR

Atelier Rosemary - Anton van de Veldelaan 14 - 2900 Schoten
(parkeergelegenheid op straat)

WANNEER

Zondag 8 september 2024 van 10h00 - 11h30.

PRIJS

Deze workshop kost 75,00 € per kind. (de volwassene begeleidt mee)

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking. (inclusief bakkost en glazuur)

Een zoete snack en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij Atelier Rosemary is je inschrijving voor onze workshops definitief zodra je een plaats reserveert. Mocht je onverwachts niet kunnen deelnemen aan de workshop, kun je iemand anders in jouw plaats sturen. Mocht het je niet lukken om een vervanger te vinden, dan zijn we genoodzaakt de kosten van de workshop in rekening te brengen. Voor maximale flexibiliteit bieden we de mogelijkheid om je workshop tot twee weken voor aanvang kosteloos te annuleren of te verzetten. We hopen op je begrip voor deze regeling en zien ernaar uit je te mogen verwelkomen bij een van onze creatieve sessies.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.


75,00 €