Chips & Dips - Di 6/02/2024

Laatste 3 plaatsen

Creative objects for ceramic lovers

Met handopbouw klei zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Je eigen borden, kopjes, vazen, schalen, ovenschotels, objecten. Start maar met Pinterest om je te laten inspireren!

Tijdens deze workshop maken we een tapasset en deze mag je glazuren in één kleur naar keuze: wit, beige, ecru, bruin, groen, ... . Doorgaans werken we met witte of spikkelklei maar eens zin in iets anders? Geef het ons gerust mee! Aan jou de keuze en creativiteit!

Na de workshop worden je stuks traag gedroogd en een eerste keer gebakken op 950° en vervolgens geglazuurd naar jouw kleur keuze en tenslotte hoog gebakken op 1250°.

Na ongeveer 4 weken zijn je werkstukken klaar en kunnen ze opgehaald worden bij Atelier Rosemary in Brasschaat of Schoten.

Alle serviesgoed kan in de vaatwasser en is geschikt voor voeding.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden wordt deze workshop aan maximum 8 personen gegeven.

Lesgever: Isabelle Ceusters

WAAR

Atelier Rosemary - Anton van de Veldelaan 14 - 2900 Schoten

WANNEER

Dinsdag 6 februari 2022 van 19h30 tot 22h00

PRIJS

Deze workshop kost 100,00 € per persoon.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Allerlei tips and tricks van begin tot de afwerking.

Hapje en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De inschrijving is definitief wanneer je een plaats reserveert. Wanneer je door omstandigheden jammer genoeg niet kan komen mag je iemand anders sturen in jouw plaats. Er wordt echter geen geld teruggestort of een kosteloze annulatie aanvaard.

Klei is een natuurlijk product en hierdoor kan het uitzonderlijk gebeuren dat een stuk het bakproces niet overleeft. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. 

100,00 €