BUITEN KERSTKRANS - DO 12/12/2024

KERST

It's the most wonderful time of the year to make it cosy outside

Ben jij klaar om in de kerststemming te komen? Schrijf je dan in voor onze gezellige 'Kerstkrans Workshop'! Kom samen met vriendinnen genieten van een creatieve avond, met een heerlijk glaasje om de sfeer compleet te maken. 

WAT GAAN WE DOEN

Je begint met een vooraf gevulde sparrenkrans als basis. Kies de grootte die jij wilt: 30 cm, 40 cm of 50 cm in diameter. Tijdens de workshop leer je hoe je de krans prachtig kunt decoreren met verse bloemen, zodat je een uniek stuk mee naar huis neemt dat perfect bij jouw kerstdecor past.

Extra tip: voeg thuis nog wat lichtjes toe aan je krans voor de ultieme kerstsfeer!

We starten de workshop vanaf 4 inschrijvingen, dus nodig je vriendinnen uit voor een heerlijke creatieve avond!

Meld je nu aan en verzeker je plek voor deze feestelijke workshop! Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Laat je creativiteit de vrije loop en ga naar huis met een prachtige zelfgemaakte kerstkrans.  

WAAR

Atelier Rosemary - Anton van de veldelaan 14, 2900 Schoten
(parkeergelegenheid op straat)

WANNEER

Donderdagavond 12 december 2024
20h tot 22h.

PRIJS

De prijzen variëren van de grootte van je krans.

ATELIER ROSEMARY VOORZIET

Tips en tricks van begin tot afwerking.
Al het nodige materiaal en een keuze aan versbloemen.
Hapje en drankje.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij atelier rosemary is je inschrijving voor deze workshop definitief zodra je een plekje reserveert. Mocht je onverwachts niet kunnen deelnemen aan de workshop, kun je iemand anders in jouw plaats sturen. Mocht het je niet lukken om een vervanger te vinden, dan zijn we genoodzaakt de kosten van de workshop in rekening te brengen. Voor maximale flexibiliteit bieden we de mogelijkheid om je workshop tot twee weken voor aanvang kosteloos te annuleren of te verzetten. We hopen op je begrip voor deze regeling en zien ernaar uit je te mogen verwelkomen bij een van onze creatieve sessies. 


Kies een variant:

Vanaf 85,00 €